Mainokset

Lihapata Chili con carne resepti

Mainokset

Lihapata Chili con carne resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Chili con carne
  4. 4 annosta
  5. 400 g naudanpaistia (suikaloituna)
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. 2 kpl tuoretta chiliä (mieto)
  9. 1 rkl rypsiöljyä
  10. 500 g tomaattimurskaa
  11. 1 rkl soijakastiketta
  12. 1 tl timjamia
  13. 1 tl sokeria
  14. 230 g ruskeita papuja (kidney)
  15. 2 rkl tummaa kastikesuurustetta
  16. Ota lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  17. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista
  18. siemenet ja hienonna palot.
  19. Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa tai padassa. Paista lihat
  20. kahdessa erässä. Lisää joukkoon sipulit ja chilit, kuullota. Kaada
  21. päälle tomaattimurska ja -pyree. Huuhdo tölkki vedellä ja lisää
  22. joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla
  23. noin 45 minuuttia. Lisää hauduttamisen aikana mausteet ja tarvittaessa
  24. tilkka vettä. Kumoa joukkoon valutetut pavut. Ripottele päälle suuruste
  25. ja keitä minuutti. Tarkista chili con carnen maku.
  26. Tarjoa chili con carnen lisäksi keitettyä täysjyväriisiä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit