Mainokset

Lihapata Gumbo resepti

Mainokset

Lihapata Gumbo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Gumbo
  4. 8 annosta
  5. Roux
  6. 2 kpl sipulia
  7. 3 kpl valkosipulinkynttä
  8. 3 kpl lehtiselleriä
  9. 1 kpl vihreää paprikaa
  10. 1½ dl rypsiöljyä
  11. 1½ dl vehnäjauhoja
  12. 8 dl vettä
  13. 2 tl suolaa
  14. 2 kpl laakerinlehteä
  15. 2 tl tabascoa
  16. ½ kpl tuoretta chiliä (silputtuna)
  17. Lisäksi
  18. 600 g broilerin rintaleikkeitä
  19. 300 g balkanmakkaraa (krakovan)
  20. Koristeluun
  21. 1 dl lehtipersiljaa
  22. Silppua sipulit, sellerit ja paprika.
  23. Kuumenna öljy valurautapadassa. Sekoita joukkoon jauhot. Anna ruskistua
  24. koko ajan sekoittaen.
  25. Lisää joukkoon sipulit. Kääntele hetki ja lisää loput kasvikset pataan.
  26. Anna kypsyä vartin verran ja sekoittele välillä. Lisää vettä
  27. vähitellen, jotta saat sopivan sakean muhennoksen. Mausta roux.
  28. Ruskista broilerinleikkeet paistinpannussa. Paloittele makkarat ja
  29. paista nekin pannulla. Kumoa broilerit ja makkarat pataan. Anna hautua
  30. miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
  31. Ota reikäkauhalla broilerit pois padasta ja irrota luut. Paloittele
  32. lihat ja pane ne takaisin gumbopataan.
  33. Tarjoa gumbo höyryävän kuumana riisin ja rapeakuorisen maalaisleivän
  34. kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit