Mainokset

Lihapata Juures-lihavuoka resepti

Mainokset

Lihapata Juures-lihavuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Juures-lihavuoka
  4. 5 annosta
  5. 8 kpl perunaa (lohkottuna)
  6. 80 g lanttua (kuutioituna)
  7. 2 kpl porkkanaa (viipaloituna)
  8. 2 kpl sipulia (lohkottuna)
  9. 400 g marinoitua kasslerpaistia (kuutioituna)
  10. 75 g pekonia (silputtuna)
  11. 1 tl suolaa
  12. 1 tl maustepippuria
  13. 3 dl lihalientä
  14. Lado kasvikset ja lihat kerroksittain kevyesti voideltuun uunivuokaan.
  15. Ripottele väliin suolaa. Lisää pippurit ja neste.
  16. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1½ tuntia. Sekoittele aineksia
  17. pari kertaa kypsymisen aikana.
  18. Peitä juures-lihavuoka kannella tai foliolla, kun pinta on saanut
  19. sopivasti väriä.
  20. Voit valmistaa juures-lihavuoan myös liedellä kannellisessa padassa.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit