Lihapata Juures-lihavuoka resepti
Mainokset
Lihapata Juures-lihavuoka resepti
Aineosat
Ohjeet
- 10 min
- Passiivinen 1 t 30 min
- Juures-lihavuoka
- 5 annosta
- 8 kpl perunaa (lohkottuna)
- 80 g lanttua (kuutioituna)
- 2 kpl porkkanaa (viipaloituna)
- 2 kpl sipulia (lohkottuna)
- 400 g marinoitua kasslerpaistia (kuutioituna)
- 75 g pekonia (silputtuna)
- 1 tl suolaa
- 1 tl maustepippuria
- 3 dl lihalientä
- Lado kasvikset ja lihat kerroksittain kevyesti voideltuun uunivuokaan.
- Ripottele väliin suolaa. Lisää pippurit ja neste.
- Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1½ tuntia. Sekoittele aineksia
- pari kertaa kypsymisen aikana.
- Peitä juures-lihavuoka kannella tai foliolla, kun pinta on saanut
- sopivasti väriä.
- Voit valmistaa juures-lihavuoan myös liedellä kannellisessa padassa.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
