Mainokset

Lihapata Lammaskaali resepti

Mainokset

Lihapata Lammaskaali resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Lammaskaali
  4. 8 annosta
  5. 850 g lampaanlihaa
  6. 2 rkl rypsiöljyä
  7. 3 kpl laakerinlehteä
  8. 2 rkl maustepippuria (kokonaisia)
  9. 2 kpl lihaliemikuutiota
  10. 1 kg keräkaalia
  11. 3 kpl porkkanaa
  12. 2 kpl sipulia
  13. 1 rkl meiramia
  14. 4 rkl persiljaa
  15. Ruskista lihakuutiot öljyssä pannulla. Siirrä lihat isoon pataan tai
  16. kattilaan. Lisää pannulle vähän vettä ja kiehauta. Kaada paistoliemi
  17. kattilaan ja lisää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Kuumenna
  18. kiehuvaksi ja lisää mausteet sekä liemikuutiot. Anna kiehua alhaisella
  19. lämmöllä noin tunnin ajan.
  20. Suikaloi kaali. Viipaloi porkkanat ja silppua sipulit. Lisää ne pataan
  21. ja anna porista hiljalleen noin 45 minuuttia tai kunnes ruoka on
  22. kypsää. Mausta meiramilla tai oreganolla. Tarkista maku ja lisää
  23. tarvittaessa vähän suolaa. Hienonna persiljaa lammaskaalikeiton päälle.
  24. Tarjoa lammaskaalin kanssa puolukkasurvosta tai -hilloa. Myös ruisleipä
  25. maistuu lammaskaali kanssa.
  26. Lammaskaali on mainio lauantairuoka, joka saa muhia kypsäksi liedellä
  27. muiden askareiden aikana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit