Mainokset

Lihapata Mausteinen jänispata resepti

Mainokset

Lihapata Mausteinen jänispata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Mausteinen jänispata
  4. 6 annosta
  5. 1 kg jänistä
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. 4 kpl sipulia
  9. 4 kpl porkkanaa
  10. 200 g tuoreita herkkusieniä
  11. 2 kpl valkosipulinkynttä
  12. 1½ dl hillosipuleita
  13. 2 kpl laakerinlehteä
  14. 1 tl neilikkaa (kokonaisia)
  15. 2 rkl lihafondia
  16. 4 dl punaviiniä
  17. Nosta savinen Römertopf-pata veteen yön yli tai useaksi tunniksi. Kaada
  18. vesi pois.
  19. Ruskista paloiteltu jänis valurautapadassa tai paistinpannulla voissa.
  20. Ripottele lihapaloille vähän suolaa ja pippuria. Nosta lihat pois ja
  21. siirrä kosteaan savipataan.
  22. Lisää savipataan kuoritut, reiluiksi paloiksi leikatut kasvikset,
  23. kokonaiset hillosipulit ja mausteet.
  24. Kaada jänispadan joukkoon fondi ja viini. Anna padan hautua
  25. 120-asteisessa uunissa, kunnes lihat irtoaa luista (noin 35 tuntia tai
  26. yön yli).
  27. Tarjoa mausteinen jänispata tryffeliöljyllä maustetun perunamuusin ja
  28. keitettyjen vihreiden papujen kera.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit