Mainokset

Lihapata Merimiespihvi juureksilla resepti

Mainokset

Lihapata Merimiespihvi juureksilla resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Merimiespihvi juureksilla
  4. 4 annosta
  5. 2 kpl sipulia
  6. 2 kpl porkkanaa
  7. 100 g lanttua
  8. 500 g perunaa
  9. 400 g naudanpaistia
  10. 2 rkl rypsiöljyä
  11. ½ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 3 dl lihalientä
  14. Kuori kasvikset ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös liha noin
  15. 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
  16. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä pannulla ja paista puolet lihoista
  17. kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista loput lihat samoin ja
  18. lopuksi vielä sipulit.
  19. Kokoa uunivuokaan kerroksittain kasviksia ja lihaa. Kaada ⅔
  20. lihaliemestä vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa 1½ tuntia.
  21. Valuta loput lihaliemestä merimiespihvien pintaan kypsennyksen aikana.
  22. Merimiespihvit juureksilla on edullinen päivällinen.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit