Mainokset

Lihapata Punajuuri-naudanlihapata resepti

Mainokset

Lihapata Punajuuri-naudanlihapata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Punajuuri-naudanlihapata
  4. 4 annosta
  5. 400 g naudanpaistia (suikaleita)
  6. 1 kpl sipulia
  7. 500 g punajuurta
  8. 1 rkl rypsiöljyä
  9. 5 dl vettä
  10. 1 tl timjamia
  11. 1 tl rosmariinia
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 1 rkl soijakastiketta
  14. 1 rkl punaviinietikkaa
  15. 2 rkl tummaa kastikesuurustetta
  16. Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen
  17. ruoanvalmistusta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja suikaloi
  18. punajuuret.
  19. Kuumenna öljy padassa tai paistokasarissa. Ruskista lihasuikaleet.
  20. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Kääntele joukkoon punajuuret. Lisää
  21. vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 45
  22. minuuttia.
  23. Mausta soijakastikkeella ja punaviinietikalla. Ripottele päälle
  24. suuruste ja kiehauta sekoittaen. Tarkista punajuuri-naudanlihapadan
  25. maku. Tarjoa punajuuri-naudanlihapataa keitetyn täysjyväriisin kanssa.

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit