Mainokset

Lihapata Raasteilla kuorrutettu lihapata resepti

Mainokset

Lihapata Raasteilla kuorrutettu lihapata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Raasteilla kuorrutettu lihapata
  4. 8 annosta
  5. 1½ kg naudanpaistia ((Tammisen Aito Rotukarjan Pihviliha))
  6. 2 rkl voita
  7. 1 tl suolaa
  8. 1 tl timjamia
  9. ½ tl mustapippuria
  10. 300 g purjoa (hienonnettuna)
  11. 3 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  12. 2 rkl rypsiöljyä
  13. 300 g porkkanaa (raastettuna)
  14. 300 g lanttua (raastettuna)
  15. 140 g pekonia (kuutioituna)
  16. 2½ dl ruokakermaa
  17. Ota naudanpaistiliha huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistusta.
  18. Paloittele paistiliha kuutioiksi. Ruskista lihat pienissä erissä
  19. voissa. Kumoa lihat uunipataan ja kiehauta erien välillä pannulla vähän
  20. vettä. Lisää myös vesi pataan. Lisää lopuksi suola ja mausteet.
  21. Kuullota purjot ja valkosipulit öljyssä pannulla. Kaada sipulit lihojen
  22. päälle. Sekoita juuresraasteet keskenään ja kumoa pataan. Ripottele
  23. lopuksi pekonikuutiot raasteiden päälle.
  24. Peitä pata kannella ja nosta 200-asteiseen uuniin. Kypsennä 1 1/22
  25. tuntia.
  26. Kaada lopuksi kerma raasteiden päälle ja anna padan hauduta uunissa
  27. vielä noin 30 minuuttia.
  28. Tarjoa raasteilla kuorrutettu lihapata sieni-perunamuffinien,
  29. höyrytettyjen parsakaalien ja porkkanoiden kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit