Mainokset

Lihapata Rostockin lihapata resepti

Mainokset

Lihapata Rostockin lihapata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Rostocin lihapata
  4. 4 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 500 g naudanpaistia (kuutioituna)
  8. 1 rkl rypsiöljyä
  9. 3 dl vettä
  10. 1 kpl laakerinlehteä
  11. 1 tl suolaa
  12. 2 dl kastikepohjaa (demi-glace)
  13. 1 rkl lihafondia
  14. 125 g smetanaa
  15. 100 g maustekurkkuja
  16. 3 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  17. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  18. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä kahdessa erässä. Lisää lopuksi
  19. sipulit ja anna kuullottua. Kumoa ainekset pieneen pataan.
  20. Kaada pannulle lopuksi vesi, kiehauta ja kaada pataan. Lisää
  21. laakerinlehti ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin
  22. tunti. Tarkista lihojen mureus.
  23. Lisää kastikepohja ja fondi. Kuumenna, mutta älä keitä. Liuota
  24. lihapadan joukkoon smetana. Lisää kuutioitu maustekurkku ja tilli juuri
  25. ennen tarjoilua. Tarjoa Rostockin lihapata keitettyjen viljahelmien
  26. kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit