Mainokset

Lihapata Syksyinen hirvipata resepti

Mainokset

Lihapata Syksyinen hirvipata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Syksyinen hirvipata
  4. 6 annosta
  5. 800 g hirvenlihaa (lapa, kuutioituna)
  6. 1 rkl voita
  7. 2 kpl punasipulia
  8. 3 dl lihalientä
  9. 3 dl kuivaa valkoviiniä
  10. ½ tl timjamia
  11. ½ tl rosmariinia
  12. 3 rkl calvadosia
  13. 2 rkl pihlajanmarjahyytelöä
  14. 20 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  15. 4 dl smetanaa
  16. Ruskista lihanpalat voissa pannulla pienissä erissä ja siirrä ne sivuun
  17. odottamaan.
  18. Hienonna punasipulit ja kuullota niitä 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
  19. Älä anna ruskistua.
  20. Kumoa sipulit ja lihanpalat kattilaan. Lisää lihaliemi ja valkoviini
  21. (mieluiten chardonnayta).
  22. Lisää mausteet, calvados, hyytelö sekä sinihomejuusto. Hauduta miedolla
  23. lämmöllä 3550 minuuttia riippuen siitä, minkä ikäisestä eläimestä on
  24. kysymys.
  25. Lisää smetana ja anna porista vielä vartin verran. Tarkista hirvipadan
  26. maku. Lisää tarvittaessa mausteita ja calvadosta.
  27. Tarjoa syksyinen hirvipata keitetyn riisin sekä calvados-omenahöystön
  28. kanssa.
  29. Ruokajuomana maistuu joko olut tai italialainen Chianti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit