Mainokset

LihapataKantabrian pata ( Cocido montanés) resepti

Mainokset

LihapataKantabrian pata ( Cocido montanés) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Kantabrian pata eli Cosido montanes
  4. 8 annosta
  5. 250 g valkoisia papuja (kuivattuja)
  6. 3 rkl oliiviöljyä
  7. 600 g porsaan kasleria (kuutioituna)
  8. 100 g pekonia (silputtuna)
  9. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  10. 8 dl lihalientä
  11. 1 tl suolaa
  12. 1 tl mustapippuria
  13. 500 g valkokaalia (suikaloituna)
  14. 350 g perunaa (kuorittuna ja kuutioituna, kiinteä lajike)
  15. 2 kpl porkkanaa (kuorittuna ja viipaloituna)
  16. 3 kpl valkosipulinkynttä (paloiteltuna)
  17. 2 rkl oliiviöljyä
  18. 1 tl paprikajauhetta (savustettu)
  19. 200 g chorizo-makkaraa (ja verimakkaraa)
  20. Koristeluun
  21. 1 dl tuoretta timjamia
  22. Liota papuja kylmässä vedessä yön yli. Kaada liotusvesi pois.
  23. Kuumenna öljy padassa. Ruskista lihat ja pekoni parissa erässä. Lisää
  24. sipuli ja kääntele, kunnes se on ruskistunut.
  25. Lisää valutetut pavut, lihaliemi, suola ja pippuri. Anna kiehua
  26. miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan.
  27. Lisää kaali, perunat ja porkkanat. Anna kiehua 10 minuuttia.
  28. Paista valkosipuli öljyssä kullanruskeaksi. Hienonna se öljyineen
  29. paprikajauheen kera morttelissa. Lisää seos pataan. Lisää pataan myös
  30. makkarat ja kuumenna noin 10 minuuttia.
  31. Nosta makkarat padasta ja leikkaa ne reilun paksuisiksi viipaleiksi ja
  32. pane takaisin Kantabrian pataan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa
  33. mausteita. Koristele lihapata halutessasi timjamilla.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit