Mainokset

LihapataOsso buco Heikkilän tapaan resepti

Mainokset

LihapataOsso buco Heikkilän tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Osso buco
  4. 4 annosta
  5. 200 g naudanpotkaa
  6. 3 rkl vehnäjauhoja
  7. 1 tl suolaa
  8. 1 tl mustapippuria
  9. 2 rkl rypsiöljyä
  10. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  11. 2 kpl porkkanaa (paloiteltuna)
  12. 3 dl lehtiselleriä (hienonnettuna)
  13. 3 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  14. 400 g tomaattimurskaa
  15. 1 rkl tuoretta timjamia (silputtuna)
  16. 1 rkl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  17. 2 tl sokeria
  18. 1 tl suolaa
  19. 2 dl lihalientä
  20. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  21. Pyörittele potkapalat suolalla ja pippurilla maustetussa
  22. venhäjauhoissa. Ruskista lihat paistinpannulla öljyssä. Siirrä sivuun.
  23. Kuullota kasviksia padassa öljyssä hetki. Lisää tomaattimurska, sokeri
  24. ja mausteet.
  25. Lorauta viini pannulle, jolla paistoit lihat, näin saat pannulta lihan
  26. maut talteen. Kaada viini pataan, lisää myös muut nesteet. Siirrä lihat
  27. mukaan pataan. Hauduta osso bucoa 175-asteisessa uunissa kannen alla,
  28. kunnes liha irtoaa luista eli noin 2 tuntia. Tarkista osso bucon maku.

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit