Mainokset

LihapataUnkarilainen lihahöystö ( Pörkölt) resepti

Mainokset

LihapataUnkarilainen lihahöystö ( Pörkölt) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Unkarilainen lihahöystö eli pörkölt
  4. 10 annosta
  5. 2 kpl punaista paprikaa
  6. 2 kpl keltaista paprikaa
  7. 2 kpl vihreää paprikaa
  8. 1 kpl purjoa
  9. 1 kpl valkosipulia
  10. 1 kg naudanpaistia
  11. 2 rkl voita
  12. 1 tl suolaa
  13. 1 tl mustapippuria
  14. 3 tl paprikajauhetta
  15. 1 kpl lihaliemikuutiota
  16. 3 dl kuivaa valkoviiniä
  17. 1 tl rosmariinia
  18. Paloittele puhdistetut paprikat, halkaistu ja huuhdeltu purjo sekä
  19. kuoritut valkosipulinkynnet. Kuutioi liha. Ruskista lihakuutiot voissa
  20. tai ihrassa. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Lisää
  21. paprikapalat, purjo- ja valkosipulisilput, liemikuutio ja viini.
  22. Ripottele rosmariini päälle, peitä pata kannella ja anna hautua
  23. miedolla lämmöllä noin 2 tuntia. Lisää viiniä tarvittaessa.
  24. Tarjoaunkarilainen lihahöystö paistettujen, paprikajauheella
  25. maustettujen perunaviipaleiden kanssa.
  26. Voit kypsentää Pörkölt-ruoan myös uunissa. Hauduta lihapataa 150
  27. asteessa 23 tuntia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit