Mainokset

LihapataVasikanposket Dtom Kha resepti

Mainokset

LihapataVasikanposket Dtom Kha resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Vasikanposket dtom kha
  4. 4 annosta
  5. 1 kg vasikanpaistia (tai poskea)
  6. 2 rkl rypsiöljyä
  7. 400 g kookosmaitoa
  8. 4 dl vettä
  9. 1½ tl suolaa
  10. 2 rkl tuoretta korianteria (juuria)
  11. 30 g galangajuurta
  12. 20 g tuoretta inkivääriä
  13. 1 kpl tuoretta chiliä
  14. 2 kpl sitruunaruohoa
  15. 3 rkl kalakastiketta
  16. 3 rkl sokeria (palmu)
  17. 2 rkl soijakastiketta
  18. 50 g siitakesieniä
  19. 3 rkl rypsiöljyä
  20. Salaatti
  21. 75 g ituja (mungpavun)
  22. 2 kpl kevätsipulia (silputtuna)
  23. 1 kpl salottisipulia (viipaloituna)
  24. ½ kpl tuoretta chiliä (hienonnettuna)
  25. 20 g tuoretta inkivääriä (kuorittuna ja hienoksi silputtuna)
  26. 1 dl tuoretta korianteria
  27. 1 dl tuoretta basilikaa
  28. ½ dl paistettua sipulia
  29. Salaatinkastike
  30. 3 rkl limettimehua
  31. 2 rkl kalakastiketta
  32. Ota sulanut liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuivaa
  33. vasikanpaisti tai -posket talouspaperilla ja leikkaa kahtia. Paista
  34. lihapalat nopeasti öljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin ja siirrä
  35. laakeaan uunivuokaan.
  36. Mittaa kookosmaito ja vesi kattilaan. Lisää joukkoon suola ja kuumenna
  37. kiehuvaksi.
  38. Paloittele kaikki tuoreet raaka-aineet pienemmiksi. Lisää ne ja loput
  39. ainekset (paitsi sienet ja öljy) liemeen. Anna hautua noin 10
  40. minuuttia. Tarkista maku.
  41. Siivilöi liemi uunivuokaan. Lisää sienet ja öljy.
  42. Hauduta vasikanposkia 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Kääntele
  43. paloja muutaman kerran kypsymisen aikana.
  44. Sekoita salaatin ainekset ilmavasti keskenään.
  45. Mausta salaatti kastikkeella juuri ennen tarjoilua.
  46. Annostele vaskanposket kulhoihin ja kaada päälle paistolientä.
  47. Koristele vasikanposket Dtom Kha -annokset salaatilla.
  48. Tarjoa vasikanposkien lisänä keitettyä jasmiiniriisiä.
  49. Pakastettuja vasikanposkia saa halli- tai lihakauppiaalta
  50. erikoistilauksesta. Lihas painaa 200250 grammaa, ja pitkään
  51. hauduttamalla niistä saa fileen veroista juhlaruokaa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit