Mainokset

Lihapiirakka Rukiinen pekoni-sipulipiiras resepti

Mainokset

Lihapiirakka Rukiinen pekoni-sipulipiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Rukiinen pekoni-sipulipiiras
  4. 12 palaa
  5. Pohja
  6. 1½ dl vettä
  7. ¾ tl suolaa
  8. 2 dl ruisjauhoja
  9. 2 dl vehnäjauhoja
  10. 2 rkl ruokaöljyä
  11. Täyte
  12. 170 g pekonia
  13. 500 g sipulia
  14. 3 kpl valkosipulinkynttä
  15. 2 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  16. 2 kpl munaa
  17. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
  18. 1 tl suolaa
  19. 1 rkl hunajaa
  20. ½ tl mustapippuria
  21. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  22. 1 dl tuoretta timjamia
  23. Sekoita kylmä vesi ja muut pohja-ainekset nopeasti taikinaksi. Painele
  24. taikina piirasvuokaan ja nosta jääkaappiin odottamaan.
  25. Valmista täyte. Suikaloi pekoni kylmälle paistinpannulle ja kuumenna,
  26. kunnes pekoni ruskistuu. Lisää joukkoon ohueksi leikatut sipulit ja
  27. kuullota miedolla lämmöllä. Jäähdytä.
  28. Sekoita keskenään kerma, munat ja juustoraaste. Kaada seos pannulle ja
  29. mausta koko täyte.
  30. Levitä täyte tasaisesti pohjalle ja ripottele päälle halutessasi
  31. juustoraastetta. Paista rukiista pekoni-sipulipiirasta 175 asteessa
  32. 5060 minuuttia.

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit