Mainokset

Lihapullat Lindströmin lihapyörykät resepti

Mainokset

Lihapullat Lindströmin lihapyörykät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Lindströmin lihapyörykät
  4. 4 annosta
  5. 1 dl korppujauhoja
  6. 1 kpl munaa
  7. 1 dl vettä
  8. 100 g etikkapunajuurta (2 kokonaista)
  9. 1 kpl sipulia
  10. 1 rkl kapriksia
  11. ½ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 400 g naudan paistijauhelihaa
  14. Lohkoperunat
  15. 5 kpl perunaa (keltainen)
  16. 1 rkl rypsiöljyä
  17. ¾ tl rosmariinia
  18. ¾ tl suolaa
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Vatkaa korppujauhot ja muna veteen. Anna turvota muutama minuutti.
  21. Raasta punajuuret. Kuori ja hienonna sipuli. Kypsennä sipulia kulhossa
  22. mikroaaltouunissa noin minuutti ja anna jäähtyä.
  23. Sekoita punajuuriraaste, sipulit, kaprikset, mausteet ja jauheliha
  24. korppujauhoseokseen. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  25. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi. Sekoita
  26. öljy ja mausteet kulhossa ja kääntele siinä perunat. Kumoa perunat
  27. pellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla
  28. noin 10 minuuttia.
  29. Pyörittele sillä aikaa mureketaikina lihapulliksi. Työnnä lastalla
  30. perunalohkot pellin toiseen laitaan, ja nostele lihapyörykät vieri
  31. viereen leivinpaperille. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia.
  32. Tarjoa lisäksi punajuuriliemellä maustettua jogurttikastiketta.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit