Mainokset

Lihapullat vorschmakin tapaan

Mainokset

Lihapullat vorschmakin tapaan
 
Aineosat
  • suolaa
  • 1 kananmuna
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 prk (n. 75 g) anjovista
  • 2 rkl sinappia
  • mustapippuria
  • 1 sipuli
  • kermaviiliä
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit