Mainokset

Lihavartaat Possuvartaat ja pähkinäkastike resepti

Mainokset

Lihavartaat Possuvartaat ja pähkinäkastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Possuvartaat ja pähkinäkastike
  4. 4 annosta
  5. 750 g porsaanpaistia (kuutioituna)
  6. Marinadi
  7. 2 rkl limettimehua
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  9. 2 rkl soijakastiketta
  10. 2 rkl ruokaöljyä
  11. Pähkinäkastike
  12. 2 rkl ruokaöljyä
  13. 2 rkl limettimehua
  14. 1 rkl kalakastiketta
  15. 1 rkl maapähkinöitä (paahdettuna, rouhittuna)
  16. 2 tl fariinisokeria
  17. 1 kpl sitruunaruohoa (viipaloituna)
  18. 1 kpl tuoretta chiliä (punainen, hienonnettuna)
  19. 1 kpl salottisipulia (hienonnettuna)
  20. 2 rkl tuoretta korianteria (hienonnettuna)
  21. Pujota lihapalat vedessä liotettuihin vartaisiin. Nosta vartaat
  22. matalaan astiaan tai uunipannulle. Sekoita marinadin ainekset ja sivele
  23. vartaille. Anna marinoitua tunnin verran. Kääntele vartaita muutaman
  24. kerran.
  25. Valmista pähkinäkastike yhdistämällä ainekset. Laimenna kastiketta
  26. tarvittaessa vedellä. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun
  27. asti.
  28. Kuumenna uunin grillivastus. Nosta possuvartaat uuniritilälle
  29. uunipannun päälle. Grillaa noin 10 minuuttia. Käännä possuvartaita
  30. välillä, kunnes liha on ruskistunut joka puolelta.
  31. Tarjoa possuvartaat mangoriisin ja pähkinäkastikkeen kanssa.
  32. Sitruunaruoho, kaffirlimetinlehdet ja kalakastike ovat thaikeittiön
  33. mausteita, joita löydät aasialaisia tuotteita myyvistä kaupoista. Myös
  34. isoista marketeista niitä yleensä saa, tosin kaffiirilimetinlehtiä vain
  35. kuivattuna esim. Santa Maria -maustesarjassa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit