Mainokset

LihavartaatKreikkalaiset lihavartaat ( Souvlaki) resepti

Mainokset

LihavartaatKreikkalaiset lihavartaat ( Souvlaki) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Kreikalaiset lihavartaat
  4. Tälle reseptille suosittelemme
  5. Chill Out Shiraz Rosé 3 l
  6. 6 annosta
  7. 500 g naudan ulkofileetä
  8. 500 g karitsan paahtopaistia
  9. Marinadi
  10. 1½ dl oliiviöljyä
  11. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  12. 5 kpl valkosipulinkynttä (viipaloituna)
  13. ½ dl sitruunamehua
  14. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  15. ½ dl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  16. 1 rkl tuoretta rosmariinia
  17. 3 kpl laakerinlehteä (murskattuna)
  18. 1 rkl juoksevaa hunajaa
  19. 1½ tl suolaa
  20. 1 tl mustapippuria
  21. Lisäksi
  22. 2 kpl sipulia
  23. 1 kpl paprikaa
  24. 12 kpl kirsikkatomaattia
  25. 12 kpl tuoreita herkkusieniä
  26. Lisäksi
  27. Grillaamiseen puisia varrastikkuja
  28. Leikkaa lihat reiluiksi kuutioiksi.
  29. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Kääntele lihapalat marinadin
  30. joukkoon ja anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran tai peitettynä
  31. jääkaapissa vuorokauden ajan. Kääntele lihoja pari kertaa maustumisen
  32. aikana.
  33. Pujota souvlaki-ainekset vartaisiin. Voit tehdä liha- ja kasvisvartaita
  34. tai yhdistää kasviksia lihavartaisiin.
  35. Grillaa lihavartaat tai kypsennä liedellä parilalla. Sivele marinadilla
  36. kypsymisen alkuvaiheessa.
  37. Tarjoa souvlaki-vartaat riispetillä.
  38. Voit halutessasi esikypsentää vartaisiin tulevia kasviksia kätevästi
  39. mikroaaltouunissa. Kaada laakean kulhon pohjalle tilkka vettä, lisää
  40. ripaus suolaa ja sokeria ja kumoa kasvikset mukaan. Täysteholla riittää
  41. 12 minuuttia notkistamaan kasvikset.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit