Mainokset

Lihavuoka Porkkana-lammasvuoka resepti

Mainokset

Lihavuoka Porkkana-lammasvuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Porkkana-lammasvuoka
  4. 6 annosta
  5. 5 dl vettä
  6. ¾ tl suolaa
  7. 2 dl pitkäjyväistä riisiä (basmati)
  8. 1 kpl sipulia
  9. 4 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 rkl ruokaöljyä
  11. 400 g porkkanaa (kuorittuna)
  12. 4 dl lihalientä
  13. 250 g savustettua lammasta
  14. ⅓ rkl tuoretta timjamia
  15. ½ tl tuoretta rosmariinia
  16. ½ tl valkopippuria (rouhittuna)
  17. 1 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  18. 100 g cheddarjuustoa (viipaleina)
  19. Kuumenna vesi ja suola kiehuvaksi. Lisää huuhdotut riisit, silputtu
  20. sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Keitä noin 12 minuuttia.
  21. Voitele uunivuoka rasvalla ja kaada kuuma riisi vuokaan.
  22. Viipaloi porkkanat puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  23. Keitä porkkanoita lihaliemessä noin 3 minuuttia.
  24. Suikaloi lämminsavulammas tai palvikinkku ja levitä suikaleet riisin
  25. päälle. Valuta lihaliemi porkkanaviipaleista kulhoon, lisää joukkoon
  26. mausteet ja kaada liemi vuokaan. Levitä päälle juustoviipaleet ja
  27. asettele porkkanaviipaleet juustoviipaleiden päälle limittäin. Pane
  28. rosmariinioksa porkkanaviipaleiden päälle.
  29. Kuumenna ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  30. Tarjoa porkkana-lammasvuoka raikkaan salaatin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit