Mainokset

LihavuokaWinterin possu à la Marjaliisa resepti

Mainokset

LihavuokaWinterin possu à la Marjaliisa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Winterin possu a la marjaliisa
  4. 6 annosta
  5. 700 g porsaan sisäfileetä
  6. 3 dl suppilovahveroita (tai kantarelleja tai herkkusieni)
  7. 3 kpl sipulia
  8. 3 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 rkl voita
  10. 2 dl ruokakermaa
  11. 1 dl vettä
  12. 1 rkl lihafondia
  13. 2 tl paprikajauhetta
  14. 100 g tuorejuustoa (Valio Mustapekka)
  15. Pane porsaan sisäfilee pakastimeen noin 1½ tunniksi.
  16. Hienonna sienet ja sipulit. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä
  17. sipulit.
  18. Lisää kattilaan sienet ja kuumenna sekoitellen. Pienennä lämpöä ja
  19. lisää joukkoon kerma, vesi, fondi ja paprikajauhe.
  20. Kuumenna kiehuvaksi. Murenna juusto kastikkeeseen ja sekoittele, kunnes
  21. se on liuennut.
  22. Tarkista maku ja siirrä kattila syrjään.
  23. Ota porsaanfilee pakkasesta ja poista näkyvä rasva. Leikkaa kohmeisesta
  24. lihasta ohuita viipaleita. Paista
  25. viipaleet voissa pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi.
  26. Lado lihat uunivuokaan ja kaada sini-juustokastike päälle.
  27. Kypsennä Winterin possua 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia,
  28. halutessasi pidempäänkin.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit