Mainokset

Limettikala

Mainokset

Limettikala
 
Aineosat
  • hienonnettua tilliä
  • limetin kuori
  • 2 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 limetin mehu
  • 600 g puna-ahventa tai kuhaa (pakaste)
  • mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • oliiviöljyä
Ohjeet
  1. Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit