Mainokset

Limppu Maltaiset pikkulimput resepti

Mainokset

Limppu Maltaiset pikkulimput resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Maltaiset pikkulimput
  4. 25 kpl
  5. 5 dl keskiolutta (tummaa)
  6. 1½ dl vettä
  7. 50 g hiivaa
  8. ¾ dl siirappia
  9. 1 tl suolaa
  10. 2 tl pomeranssinkuorta
  11. 1 tl inkivääriä
  12. ⅓ tl neilikkaa
  13. 10 dl sämpyläjauhoja
  14. 1 dl appelsiininkuoripaloja
  15. ½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  16. 7 dl hiivaleipäjauhoja
  17. Voiteluun
  18. 1 kpl munaa
  19. Koristeluun
  20. 200 g piparkakkutaikinaa (pakaste)
  21. Lämmitä olut ja vesi kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva nesteeseen. Lisää
  22. siirappi, suola ja mausteet. Sekoita mukaan sämpyläjauhot. Lisää
  23. appelsiininkuori ja juokseva margariini. Lisää hiivaleipäjauhoja
  24. taikinaan käsin, kunnes taikina muotoutuu sileäksi palloksi, joka
  25. irtoaa kulhon reunoista. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä
  26. paikassa kaksinkertaiseksi (noin tunti).
  27. Jaa taikina 25 palaan ja pyörittele palloiksi. Nostele taikinapallot
  28. muffinivuokiin. Kohota maltaisia pikkulimppuja lämpimässä liinalla
  29. peitettyinä (noin puoli tuntia).
  30. Koristele maltaiset pikkulipmut piparkakkutaikinalla, voitele munalla
  31. ja paista 200 asteessa uunin alatasolla 3035 minuuttia.

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit