Mainokset

Linnapaisti

Mainokset

Linnapaisti
 
Aineosat
  • tilkka soijakastiketta halutessasi
  • 1 laakerinlehti
  • naudan raakakypsytettyä paahtopaistia
  • 1 rkl siirappia
  • 10 maustepippuria
  • vettä
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl kuohukermaa
  • pala lihaliemikuutiota
  • 1 sipuli
  • paistolientä tai0,5 dl vasikanfondia ja 1,75 dl vettä
  • vehnäjauhoja
  • anjovisfilettä
Ohjeet
  1. Hiero lihan pintaan hiukan suolaa ja pippuria ja laita liha paistopussiin. Sulje pussi ja leikkaa sen yksi kulma auki höyrynpoistoa varten. Nosta pussi uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 1½ tuntia. Nosta paisti uunista ja kaada paistinliemi kattilaan. Jäähdytä paistia 10 minuuttia ja viipaloi se sitten poikkisyin viipaleiksi.Lisää kastikekattilaan mausteet ja vettä, jos tarpeen. Laita joukkoon myös sipuli ja anjovisfileet. Keitä lientä 10 minuuttia tai kunnes kalat hajoavat. Lisää tarpeen mukaan vettä tai lihalientä.Sekoita jauhot kermaan ja vatkaa seos kastikkeeseen. Keitä 5 minuuttia ja mausta lopullisesti. Kaada kastiketta hiukan lihaviipaleiden päälle ja tarjoa loput erikseen.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit