Mainokset

Linnunmaksamousse resepti

Mainokset

Linnunmaksamousse resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Linnunmaksamousse
  4. 6 annosta
  5. 250 g broilerinmaksaa
  6. 1 kpl salottisipulia
  7. 75 g voita
  8. 2 rkl konjakkia
  9. 1 rkl tuoretta timjamia
  10. ½ tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. 1½ dl kuohukermaa
  13. Valuta ja puhdista maksa. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota
  14. sipulisilppu pannulla voissa läpinäkyväksi. Lisää maksapalat ja
  15. kypsennä n. 5 minuuttia, tai kunnes ne ovat sisältä vielä roseen
  16. värisiä.
  17. Lisää seokseen konjakki, riivityt timjamin lehdet, suola ja pippuri.
  18. Kumoa seos tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Jäähdytä
  19. seosta kylmässä noin 10 minuuttia.
  20. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää vaahto joukkoon varovasti
  21. käännellen. Nosta seos kylmään tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
  22. Asettele linnunmaksamousse tarjolle. Voit tarjoilla sen suoraan
  23. pienistä kupeista tai pursottaa sitä lautaselle pieninä palleroina.
  24. Tarjoa viikunahillon, paistettujen leipäkrutonkien ja salaatinlehtien
  25. kanssa.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit