Mainokset

Lohi Basilika-parsalohi resepti

Mainokset

Lohi Basilika-parsalohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Basilika-parsalohi
  3. 4 annosta
  4. 800 g lohifileetä
  5. 3 rkl oliiviöljyä
  6. ¾ tl suolaa
  7. ¼ tl mustapippuria
  8. 1 kpl sitruunaa
  9. 150 g mozzarellajuustoa
  10. 1 dl tuoretta basilikaa
  11. 12 kpl parsaa (vihreä)
  12. Leikkaa ruodottomasta lohesta 8 kappaletta ½ sentin viipaleita.
  13. Sekoita öljyyn suola, pippuri ja yhden sitruunan raastettu kuori.
  14. Sivele seosta kalapaloille.
  15. Grillaa tai paista lohipalat paistinpannulla tai parilalla nopeasti
  16. molemmin puolin. Lisää pannuun myös parsatangot ruskistumaan.
  17. Nosta joka toiselle lohipalalle viipale mozzarellajuustoa ja runsaasti
  18. tuoretta basilikaa sekä pari parsaa. Nosta kaksi kalapalaa päällekkäin.
  19. Tarjoa basilika-parsalohen lisänä keitettyjä uusia perunoita ja vihreää
  20. salaattia.

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit