Mainokset

Lohi Mausteliemessä kypsennetty lohi resepti

Mainokset

Lohi Mausteliemessä kypsennetty lohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 3 t 20 min
  3. Mausteliemessä kypsennetty lohi
  4. 20 annosta
  5. 2,4 kg kirjolihifileetä
  6. Mausteliemi
  7. 20 dl vettä
  8. 4 dl kuivaa valkoviiniä
  9. 3 rkl merisuolaa
  10. 1 tl maustepippuria
  11. 3 kpl laakerinlehteä
  12. 3 rkl sokeria
  13. 50 g tuoretta tilliä
  14. Koristeluun
  15. 50 g tuoretta tilliä
  16. 1 kpl punasipulia (silputtuna)
  17. Poista fileistä vatsaevät ja ylimääräiset rasvat. Nosta fileet
  18. lomittain nahkapuolet alaspäin isolle öljytylle korkealaitaiselle
  19. uunipellille.
  20. Kiehauta liemen ainekset kattilassa. Valuta liemi varovasti
  21. kalafileiden päälle niin, että liemi peittää fileet kokonaan. Lisää
  22. tarvittaessa hieman valkoviiniä vuokaan. Nosta uunipelti varovasesti
  23. uuniin ja anna fileiden kypsyä 100-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
  24. Nosta uunipelti puulaudalle jäähtymään. Anna kalojen maustua ja jäähtyä
  25. täysin liemessä noin 3 tunnin ajan. Jos saat uunivuoan mahtumaan
  26. viileään, esim. kylmiöön valmista fileet jo edellisenä päivänä.
  27. Valuta liemi varoen pois ja nosta fileet tarjoiluvadille kokonaisina
  28. lastaa apuna käyttäen.
  29. Koristele mausteliemessä kypsennetyt kalafileet hienonnetulla tuoreella
  30. tillillä ja sipulisilpulla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit