Mainokset

Lohibolognese

Mainokset

Lohibolognese
 
Aineosat
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 prk (400 g) tomaatti-pastakastiketta
  • 1 paketti (300 g) pakastelohikuutioita
  • öljyä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • Lisäksi pastaa
  • 3 rkl hienonnettua basilikaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • vettä
  • 1 dl sipulikuutioita (pakaste)
Ohjeet
  1. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit