Mainokset

Lohihampurilainen resepti

Mainokset

Lohihampurilainen resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Lohihampurilainen
  4. 2 kpl
  5. 350 g kirjolihifileetä
  6. 1 rkl voita
  7. ½ tl suolaa
  8. 4 kpl ruisleipäviipaletta
  9. 4 rkl voileipäpikkelssiä
  10. 40 g ruukkusalaattia
  11. 1 kpl tomaattia
  12. 2 rkl tuoretta tilliä
  13. Jotta hampurilaista olisi kiva syödä, poista fileestä ensin ruodot.
  14. Kätevimmin se käy joko pinseteillä tai pienillä pihdeillä.Muista pestä
  15. apuvälineet ennen työhön ryhtymistä, jos niitä on käytetty oikeaan
  16. tarkoitukseensa. Tunnustele sormella kevyesti painaen, missä kohtaa
  17. ruodot ovat. Nyppäise ruoto kerrallaan pois.
  18. Leikkaa filee paloiksi ja paista ne miedolla lämmöllä paistinpannulla
  19. molemmin puolin kypsiksi. Poista nahka halutessasi. Kypsästä kalasta se
  20. irtoaa helposti.
  21. Lämmitä ruisleivät leivänpaahtimessa. Sipaise kaikille leipäpaloille
  22. ruokalusikallinen voileipäpikkelssiä. Pane pohjan päälle huuhdellut,
  23. revityt salaatinlehdet ja tomaattiviipaleita.
  24. Nosta kalat tomaattien päälle. Viimeistele tuoreella tillillä ja nosta
  25. komeuksien päälle toiset leipäpalat kanneksi.
  26. Jos kalan leikkaaminen hirvittää voit ostaa kalatiskiltä valmiiksi
  27. puhdistettuja kirjolohipaloja. Tosi helpolla selviät, kun paistat
  28. hampurilaisten täytteeksi valmiita kalapuikkoja.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit