Mainokset

Lohikakut

Mainokset

Lohikakut
 
Aineosat
  • kylmä- tai lämminsavustettua lohta tai kirjolohta
  • kirjolohen mätiä
  • 1 - 2 dl kevytmajoneesia
  • suolaa ja mustapippuria
  • nippu tilliä
  • viipaloitu grahamvuokaleipä
  • säilöttyjä herneitä
  • 250 g italiansalaattia
Ohjeet
  1. Leikkaa leipäviipaleista muotilla tai juomalasin reunalla pyörylöitä, neljään pieneen kakkuun yhteensä 12 kpl. Levitä niiden päälle ensin italiansalaatti. Nosta kolme pyörylää päällekkäin niin, että laitat väleihin viipaleet savulohta ja hiukan tillisilppua. Paina leipäpalat hyvin toisiinsa kiinni ja voitele pinta sekä reunat majoneesilla. Nosta kakut vadille ja laita jääkaappiin tunniksi mehustumaan.Pursota pintaan loput majoneesista, jaa mäti kakkujen päälle ja mausta juuri ennen tarjoamista. Koristele kakut tillinoksalla ja kaada vadille valutetut säilykeherneet. Tarjoa lohikakut alkupalana liha-aterialla tai pikkusuolaisena teen kera.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit