Mainokset

Lohilaatikko ja tilli-voisula resepti

Mainokset

Lohilaatikko ja tilli-voisula resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Lohilaatikko ja tilli-voisula
  4. 6 annosta
  5. 1 kg perunaa
  6. 2 kpl sipulia
  7. 400 g lohta
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. Liemi
  11. 3 dl vettä
  12. 2 rkl kalafondia
  13. 1 rkl vehnäjauhoja
  14. Pinnalle
  15. 1 rkl korppujauhoja
  16. 100 g pekonia
  17. Tilli-voisula
  18. 50 g voita
  19. 3 rkl tuoretta tilliä
  20. ½ tl mustapippuria
  21. Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi,
  22. mausta viipaleet suolalla ja pippurilla.
  23. Lado aineet voideltuun uunivuokaan kerroksittain.
  24. Sekoita liemen aineet ja kaada seos vuokaan. Ripottele korppujauhe
  25. pinnalle ja levitä pekoniviipaleet päälle. Paista 175-asteisessa
  26. uunissa noin tunti.
  27. Sulata voi kattilassa ja anna sen kiehahtaa. Lisää joukkoon tillisilppu
  28. ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa lohilaatikon kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit