Mainokset

Lohilaatikko Kylmäsavulohilaatikko resepti

Mainokset

Lohilaatikko Kylmäsavulohilaatikko resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kylmäsavulohilaatikko
  4. 2 annosta
  5. 50 g sipulia
  6. ½ rkl voita
  7. 250 g perunaa
  8. 50 g kylmäsavustettua kirjolohta
  9. 2 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  10. ½ dl fetajuustoa (rasvaa 18 %) (murusteltuna)
  11. 1 dl ruokakermaa
  12. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  13. ½ rkl soijakastiketta
  14. ½ rkl hunajaa
  15. ½ rkl vehnäjauhoja
  16. ½ tl mustapippuria
  17. Lisäksi
  18. ¼ kpl sitruunaa
  19. Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi. Sulata voi pannulla ja ruskista
  20. sipulit. Kuori perunat ja leikkaa ne muutaman millin viipaleiksi.
  21. Lado pieneen, voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita,
  22. sipulirenkaita, kylmäsavulohiviipaleita, tilliä ja fetajuustomuruja.
  23. Rouhi kerrosten väliin pippuria.
  24. Sekoita keskenään kerma, valkoviini, soijakastike, vehnäjauhot ja
  25. hunaja. Valuta seos kylmäsavulohilaatikon päälle.
  26. Kypsennä lohilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunti.
  27. Purista pöydässä kylmäsavulohilaatikon päälle sitruunaa maun mukaan.

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit