Mainokset

Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

Mainokset

Lohimedaljongit ja parmesaanitahna
 
Aineosat
  • 2 dl parmesaanijuustoraastetta
  • suolaa
  • 2 dl kevytranskankermaa
  • hienonnettua tilliä
  • 3 silputtua aurinkokuivattua tomaattia
  • 4 (600-800 g) lohimedaljonkia
  • vajaa 1 tl suolaa
  • 2 tl roseepippuria
  • 1 tl rosmariinia
  • hiukan mustapippuria
Ohjeet
  1. Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit