Mainokset

Lohipasteijat 2

Mainokset

Lohipasteijat 2
 
Aineosat
  • pala purjoa
  • vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • hienonnettua tilliä
  • 4 dl maitoa
  • (150 g) kylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 kananmuna
  • 4 dl maissijauhoja
  • 100 g margariinia
  • 1 tl suolaa
  • keitettyä kananmunaa
  • öljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • 200 g tuorejuustoa
  • valkosipulinkynttä
Ohjeet
  1. Sulata rasva ja sekoita joukkoon maito. Nosta jäähtymään. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita niihin rasva-maitoseos. Lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi. Kääri kelmuun ja siirrä jääkaappiin. Kuori ja hienonna kananmunat haarukalla. Pilko purjo ja kuullota öljyssä. Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet. Anna jäähtyä. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon kananmunat, purjoseos ja hienonnettu tilli. Mausta kevyesti. Jaa taikina kolmeen osaan. Ja palat edelleen kymmeneen osaan. Kauli palat ohuiksi, pyöreiksi levyiksi (halk. 10–12 cm). Nostele noin ruokalusikallinen täytettä ja pala kirjolohta jokaiselle levylle. Taita kahtia ja nipistele reunat kiinni. Voitele piiraat kananmunalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit