Mainokset

Lohipasteijat resepti

Mainokset

Lohipasteijat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 t 40 min
  3. Lohipasteijat
  4. 50 kpl
  5. Rahkavoitaikina
  6. 500 g voita
  7. 500 g maitorahkaa
  8. 500 g vehnäjauhoja (8⅓ dl)
  9. Täyte
  10. 1 dl puuroriisiä
  11. 200 g kirjolohta (jauhettuna)
  12. 5 kpl keitettyä munaa
  13. 1 kpl sipulia
  14. 50 g tuoretta tilliä
  15. 1 tl suolaa
  16. ½ tl valkopippuria
  17. Voiteluun
  18. 1 kpl munaa
  19. Valmista rahkavoitaikina sekoittamalla ainekset keskenään tasaiseksi
  20. taikinaksi. Kauli taikina ja pane se jääkaappiin vetäytymään,
  21. mielellään 23 tunniksi.
  22. Keitä riisi kypsäksi. Huuhdo kylmällä vedellä, siivilöi ja jäähdytä.
  23. Hienonna keitetyt munat ja sekoita niihin muut ainekset.
  24. Kauli taikina pasteijoita varten noin puolen sentin paksuiseksi
  25. levyksi. Ota levystä joko pasteijamuotilla ympyröitä tai leikkaa
  26. taikina kymmenen sentin levyisiksi nauhoiksi. Pursota tai annostele
  27. lusikalla kalatäytettä noin ruokalusikallinen kullekin palalle.
  28. Voitele taikinasuikaleen pitkä reuna tai ympyrän reuna vedellä. Kääri
  29. pala tangoksi tai paina puolikuuksi. Nosta valmiit pellille
  30. leivinpaperin päälle reunapuoli alassuin.
  31. Voitele pasteijat kananmunalla ja paista niitä 200 asteessa noin 1520
  32. minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa tangot halutessasi pienemmiksi paloiksi.

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit