Mainokset

Lohipastrami

Mainokset

Lohipastrami
 
Aineosat
  • 2 tl rouhittua roseepippuria
  • karkeaa merisuolaa
  • lohifileetä
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa
Ohjeet
  1. Poista lohifileestä nahka, ruodot ja rasva. Leikkaa lohi pitkittäin ruotoviivan suuntaisesti neljäksi tangoksi. Mausta tangot suolalla ja kääri tiukasti kelmuun. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Poista kelmu ja suola. Paista kaksi lohitankoa kerrallaan kuivalla, kuumalla pannulla noin 10 sekuntia molemmilta puolilta. Sekoita mausteet. Ripottele mausteet lohitankojen pintaan. Kääri lohipalat erikseen tiukasti kelmuun ja anna jähmettyä ja maustua jääkaapissa noin 4 tuntia tai pakastimessa tunti. Poista kelmu ja leikkaa viipaleiksi.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit