Mainokset

Lohiperhoset appelsiinikastikkeella resepti

Mainokset

Ainekset
600 gr kirjolohifileetä tai valmiita perhosia
1 tl suolaa
1 tl rosee tai viherpippuria rouheena
paistamiseen voita tai margariinia
Kastike:
3 kpl keltuaista
1,5 dl appelsiinimehua tai valkoviiniä
ripaus suolaa ja sitruunapippuria
koristeluun:tilliä tai kirveliä
Ohjeet
Leikkaa kalafileet n.4 cm:n levyisiksi paloiksi.Leikkaa kalapalat
keskeltä halki nahkaan asti ja aukaise viilto niin että nahka jää palan
sisään.
Nosta perhoset isoon laakeaan, voideltuun uunivuokaan.Ripottele
pinnalle suolaa ja pippurirouhetta.
Kypsennä perhosia 200 asteisessa uunissa 20 min.
Voit paistaa ne myös pannulla aloittamalla ”sarana” puolelta.Mausta
kääntämisen jälkeen suolalla ja pippurirouheella.
Kastike: sekoita keltuaisten joukkoon appelsiinimehu.
Kuumenna seosta vesihauteessa ja jatka vatkaamista, kunnes seos
sakenee. Kun kastike on paksua ja kuohkeaa, nosta se pois hauteesta ja
vatkaa vielä hetki.Mausta suolalla ja pippurilla.Päälle tilliä tai
kirveliä.
Tarjoa kastike erikseen perhosten , pikkuporkkanoiden, parsan ja
keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit