Mainokset

Lohipullat ja katkarapukastike

Mainokset

Lohipullat ja katkarapukastike
 
Aineosat
  • kalalientä
  • 1 pieni sipuli
  • nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja
  • suolaa
  • vehnäjauhoja
  • 1 rkl margariinia tai voita
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl sinappia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • hienonnettua tilliä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 kananmuna
  • öljyä paistamiseen
Ohjeet
  1. Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon sinappi, ruohosipuli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pyöryköitä. Paista ne öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit pannulla rasvassa.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele hetki. Sekoita pannuun kalaliemi ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää jäiset katkaravut. Keitä kastiketta hetki. Mausta sitruunamehulla ja tillillä.

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit