Mainokset

Lohisalaatti Lohi-punajuurisalaatti resepti

Mainokset

Lohisalaatti Lohi-punajuurisalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Lohi-punajuurisalaatti
  3. 8 annosta
  4. 2 dl sitruunamehua
  5. ½ tl suolaa
  6. ½ tl mustapippuria
  7. 2 rkl oliiviöljyä
  8. 4 kpl punajuurta (viipaloituna)
  9. 7 dl vuonankaalia eli machesalaattia
  10. 3 dl vesikrassia
  11. 2 dl lehtipersiljaa
  12. 500 g kylmäsavustettua kirjolohta
  13. 4 tl piparjuurta (raastettuna)
  14. Sekoita sitruunoiden mehu, suola, pippuri ja öljy kulhossa.
  15. Pyöräytä punajuuriviipaleet kulhossa. Lisää kulhoon tarvittaessa öljyä,
  16. mehua ja mausteita.
  17. Asettele salaatit sekä lohi- ja punajuuriviipaleet laakealle
  18. tarjoilulautaselle. Ripottele piparjuuri tasaisesti lautaselle.
  19. Tarkista lohi-punajuurisalaatin maku. Lisää tarvittaessa sitruunamehua,
  20. oliiviöljyä ja pippuria.
  21. Tämä salaatti kannattaa tehdä sadonkorjuun aikaan, kun punajuuret ovat
  22. tuoreita ja meheviä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit