Mainokset

Lohta thaimaalaisittain

Mainokset

Lohta thaimaalaisittain
 
Aineosat
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 500 g lohta
  • 2 ,5 rkl punaista currytahnaa
  • pala purjon vihreää osaa
  • 1 limetin mehu
  • oliiviöljyä
  • 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
  • suolaa
  • basmatiriisiä
  • 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
Ohjeet
  1. Sulata ja valuta parsakaalit. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Paista lohipalat korkealaitaisessa kasarissa öljyssä käännellen. Nosta lohipalat hetkeksi syrjään.Halkaise purjo, huuhtele huolella ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää pannulle purjot, valkosipulinkynsi ja currytahna. Kääntele, kunnes ainekset lämpenevät. Lisää joukkoon kookosmaito, parsakaalit ja lohipalat. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Mausta kastike limetin mehulla ja ripauksella suolaa. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit