Mainokset

Luomupunajuuria ja vuohitilan juustoa resepti

Mainokset

Luomupunajuuria ja vuohitilan juustoa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Luomupunajuuria ja vuohitilan juustoa
  4. 5 annosta
  5. 500 g punajuurta
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  9. 2 dl rucolaa
  10. 200 g kutunjuustoa (Kolatun)
  11. 1 dl oliiveja
  12. Öljykastike
  13. 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  14. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  15. ½ tl sinappia
  16. 1 tl sokeria
  17. ½ tl suolaa
  18. 1 rkl tuoretta rosmariinia (silputtuna)
  19. Kuori ja lohko punajuuret. Ripottele lohkoille suolaa ja pippuria,
  20. lorauta joukkoon öljy ja sekoita.
  21. Kumoa lohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paista lohkoja 200
  22. asteessa noin 40 minuuttia.
  23. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  24. Pane tarjoiluastiaan vielä lämpimät punajuurilohkot. Koristele rucolan
  25. lehdillä, kutunjuustopaloilla ja halutessasi oliiveilla. Kaada kastike
  26. päälle. Tarjoa heti.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit