Mainokset

Lusikkaleivät resepti

Mainokset

Lusikkaleivät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Lusikkaleivät à la mummi
  4. 4 annosta
  5. 200 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 2 dl sokeria
  7. 2 tl vaniljasokeria
  8. 1½ tl leivinjauhetta
  9. 4 dl vehnäjauhoja
  10. Väliin
  11. 150 g appelsiinimarmeladia
  12. Päälle
  13. ½ dl tomusokeria
  14. Mittaa rasva kattilaan. Anna sulaa ja kiehauta hetki. Kaada rasva
  15. kulhoon sokerin päälle. Nosta kulho esim. altaaseen, kylmään veteen ja
  16. vatkaa seos jäähtyneeksi. Sekoita joukkoon vanilijasokeri ja
  17. vehnäjauho-leivinjauheseos.
  18. Painele hiekkamainen taikina huolella ja tiiviisti reilusti kuperan
  19. teelusikan pesään ja vedä siitä pellille, Leivinpaperin päälle kupera
  20. puoli ylöspäin. Saat annoksesta noin 80 lusikallista eli 40
  21. pikkuleipää.
  22. Paista leivonnaisia 175 asteessa noin 12 minuuttia.
  23. Sivele lusikkaleivän tasaiselle pinnalle marmeladia ja paina toinne
  24. leipä sitä vasten. Tuprauta lusikkaleipien päälle tomusokeria ennen
  25. tarjolle viemistä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit