Mainokset

Luumuinen possuvokki

Mainokset

Luumuinen possuvokki
 
Aineosat
  • öljyä
  • soijakastiketta
  • tuoretta inkivääriraastetta
  • 400 g maustamattomia porsaansuikaleita
  • 1 ,5 rkl sambal oelek -chilitahnaa
  • 1 punasipuli
  • 200 g nuudeleita
  • 300 g bataattia
  • 1 tuore chilipalko
  • (430 g/ 270 g) parsapaloja nuppuineen suolaliemessä
  • 1 prk lasten luumusosetta
  • hienonnettua tuoretta korianteria (halutessasi)
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna punasipuli. Kuori ja leikkaa bataatti ohuiksi tikuiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuumenna öljy vokkipannussa ja ruskista lihasuikaleita noin 5 minuuttia. Lihan tulee ruskistua, ei kiehua omassa nesteessään. Liota nuudeleita kuumassa vedessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä. Lisää sipuli, bataatti, chili ja parsat lihan joukkoon ja jatka ruskistusta noin 10 minuuttia. Lisää nuudelit joukkoon. Kuori ja raasta inkivääri kastiketta varten. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja lisää vokkiin sekoitellen. Jatka vokkaamista, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Tarkista maku, lisää soijakastiketta tarvittaessa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit