Mainokset

Luumunyytit rahkavoitaikinasta resepti

Mainokset

Luumunyytit rahkavoitaikinasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t 15 min
  3. Luumunyytit rahkavoitaikinasta
  4. 10 kpl
  5. 250 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 250 g maitorahkaa
  7. 4 dl vehnäjauhoja
  8. 1 tl leivinjauhetta
  9. Lisäksi
  10. 300 g marmeladia (luumu)
  11. Koristeluun
  12. 1 dl tomusokeria
  13. Sekoita keskenään huoneenlämpöinen rasva ja maitorahka. Lisää
  14. jauho-leivinjauheseos ja pane taikina viileään noin pariksi tunniksi
  15. ennen leipomista. Voit leipoa nyytit myös valmiista
  16. pakastevoitaikinasta.
  17. Kauli taikina hyvin jauhotetulla leivinpöydällä ohueksi levyksi.
  18. Leikkaa taikinapyörällä tai veitsellä levy pienehköiksi neliöiksi. Pane
  19. kunkin neliön keskelle noin teelusikallinen marmeladia ja nipistä
  20. taikinakulmat yhteen marmeladin ylle. Nosta nyytit leivinpaperin päälle
  21. uunipellille ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes nyyttien
  22. pinta on kauniin kullanruskea.
  23. Koristele jäähtyneet nyytit ripauksella tomusokeria.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit