Mainokset

Luumupiirakka Uuran rommi-luumupiirakka resepti

Mainokset

Luumupiirakka Uuran rommi-luumupiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 2 t 40 min
  3. Uuran rommi-luumupiirakka
  4. 10 annosta
  5. 1 dl vettä
  6. 2 rkl sokeria
  7. 200 g kuivattuja luumuja
  8. ½ dl rommia
  9. Pohja
  10. 200 g voita
  11. 1 dl sokeria
  12. 2 kpl munaa
  13. 4 dl vehnäjauhoja
  14. 1 tl leivinjauhetta
  15. 1 tl kanelia
  16. 1 tl neilikkaa
  17. ½ tl kardemummaa
  18. ½ tl inkivääriä
  19. ½ tl pomeranssinkuorta
  20. Täyte
  21. 300 g tuorejuustoa (maustamaton)
  22. 1 dl kuohukermaa
  23. 1 kpl munaa
  24. 1 dl sokeria
  25. 2 tl vanilliinisokeria
  26. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Lisää puolitetut luumut ja rommi.
  27. Anna luumujen maustua muutamia tunteja.
  28. Mittaa kaikki pohjan huoneenlämpöiset raaka-aineet yleiskoneen kulhoon
  29. ja vatkaa 5 minuuttia. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm)
  30. pohjalle ja reunoille.
  31. Siivilöi luumut ja pane ne pohjan päälle.
  32. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi ja kaada seos luumujen päälle.
  33. Paista rommi-luumupiirakkaa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  34. Hyödynnä luumujen rommiliemi joulukakkujen kostutuksessa tai glögin
  35. joukossa.
  36. Voit korvata pohjataikinan mausteet ruokalusikallisella
  37. piparkakkumaustetta.
  38. Tämän piiraan salaisuus on kaneli ja muut joulumausteet
  39. pohjataikinassa sekä ihanan mehevät rommissa maustuneet luumut
  40. juustotäytteen alla. Vaikka rommi-luumupiirakka ei ole maailman
  41. kaunein, on se maultaan varmasti kokeilemisen arvoinen. Uura Hagberg

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit