Mainokset

Mätihyytelö

Mainokset

Mätihyytelö
 
Aineosat
  • 2 rkl sitruunamehua
  • hienonnettua tilliä
  • (200 g) kermaviiliä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 pieni sipuli
  • suolaa
  • kirjolohenmätiä
  • liivatelehteä
Ohjeet
  1. Sulata mäti ja siivilöi siitä nesteet pois. Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 10 minuuttia. Vaahdota kerma ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa kermaviili, sipulit, mäti ja suola. Kuumenna sitruunamehu ja liuota liivatelehdet siihen. Kaada seos ohuena nauhana mätiseokseen koko ajan sekoittaen. Nostele seokseen kermavaahto ja tilli. Kaada seos hyytymään kelmulla vuorattuihin annosvuokiin, esim. kahvikuppeihin tai silikoni-muotteihin. Anna hyytyä kylmässä yön yli. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele tillillä.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit