Mainokset

Mätitorttu

Mainokset

Mätitorttu
 
Aineosat
  • 150 g hapankorppuja
  • ruohosipulia tai tilliä
  • liivatelehteä
  • 250 g rahkaa
  • kermaviiliä
  • punasipulia
  • maitoa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • kirjolohen mätiä
  • sitruunamehua
  • sitruunaviipaleita
  • 75 g sulatettua margariinia
  • mätiä
Ohjeet
  1. Jauha hapankorput monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja maito. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Valuta mäti tiheässä siivilässä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita tuorejuusto, kermaviili ja rahka kulhossa. Hienonna ruohosipuli tai tilli ja lisää juustoseokseen mädin kanssa. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita liivatelehdet juustoseokseen ja kaada täyte hapankorppupohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa mieluiten yön yli.

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit