Mainokset

Mökkiläisen kalakeitto

Mainokset

Mökkiläisen kalakeitto
 
Aineosat
  • 1 laakerinlehti
  • sipulia tai 1 nippu kesäsipuleita varsineen
  • 1 tl karkeaa merisuolaa
  • kalafileitä, esim. ahven-, kuha- tai siikafileitä
  • ruoanvalmistuskermaa tai vettä tai maitoa
  • kokonaisia ahvenia tai muita pieniä onkikaloja tai
  • tillisilppua
  • 6 - 7 perunaa (mieluiten "vanhaa perunaa")
  • 10 maustepippuria
  • vettä
Ohjeet
  1. Perkaa ensin kalat, jos ne ovat kokonaisia. Poista kidukset ja evät saksilla leikaten, suomusta pinta ja avaa vatsat keittiösaksilla. Poista sisälmykset sekä kidukset. Huuhdo kalat nopeasti kylmällä vedellä ja paloittele annospaloiksi.Mittaa kattilaan vesi ja mausteet. Kuumenna. Lisää kuoritut, lohkotut perunat ja keitä ne puolikypsiksi. Lisää kalapalat ja huuhdotut, lohkotut sipulit ja sipulinvarret. Keitä kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.Lisää kerma ja tillisilppu. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarjoa lisänä hapanleipää tai näkkileipää ja voita..

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit