Mainokset

Mademuhennos resepti

Mainokset

Mademuhennos resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 20 min
  2. Mademuhennos
  3. 5 annosta
  4. 1 kg madetta
  5. Liemi
  6. 15 dl vettä
  7. 3 dl kuivaa valkoviiniä
  8. 1 kpl sipulia
  9. 1 tl suolaa
  10. 1 tl mustapippuria (kokonaisia)
  11. 1 tl valkopippuria (kokonaisia)
  12. 1 kpl laakerinlehteä
  13. Muhennos
  14. 1 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
  15. 2 dl ruokakermaa
  16. 4 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  17. 1 rkl sitruunamehua
  18. 1 tl suolaa
  19. Nylje made. Aukaise vatsa ja poista sisälmykset. Säästä maksa ja mäti.
  20. Poista pää. Huuhtele kala hyvin.
  21. Kiehauta liemen ainekset. Lisää kala, kiehauta ja kuori syntyvä vaahto
  22. pois. Keitä kunnes kala on kypsää, noin 10 minuuttia.
  23. Nosta kala pois ja anna jäähtyä. Ruodi mahdollisimman tarkkaan ja
  24. paloittele suupaloiksi. Vältä pilkkomasta lihaa liian pieneksi
  25. silpuksi.
  26. Siivilöi liemi ja kiehauta 8 desiä siivilöityä lientä uudestaan.
  27. Suurusta vaalealla suuruksella ja anna kiehua muutama minuutti.
  28. Lisää kerma, tillisilppu, sitruunamehu ja tarvittaessa suolaa.
  29. Kiehauta.
  30. Lisää lopuksi madepalat ja kuumenna kiehumispisteeseen. Vältä turhaa
  31. keittämistä, jotta kalapalat eivät hajoa.
  32. Tarjoa perunoiden ja keitettyjen kasvisten kanssa.

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit