Mainokset

Maitosuklaamousse ja mantelikrokantti

Mainokset

Maitosuklaamousse ja mantelikrokantti
 
Aineosat
  • 1 dl sokeria
  • 2 ,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • (tilkka mantelilikööriä)
  • 50 g kuorettomia manteleita
  • 200 g maitosuklaata
Ohjeet
  1. Sulata paloiteltu suklaa pienessä kattilassa hyvin miedolla lämmöllä liedellä välillä sekoittaen tai paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon ja sulata pienellä teholla pari kertaa sekoittaen. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja kääntele sekaan suklaa. Mausta halutessasi liköörillä. Jaa mousse pieniin kahvikuppeihin ja anna jäähtyä jääkaapissa. Rouhi matelit ja levitä leivinpaperin päälle. Kaada sokeri pieneen paistinpannuun keoksi ja anna sulaa sekoittamatta miedolla lämmöllä, kunnes sokeri on melkein sulanut. Sekoita puuhaarukalla ja anna paahtua vaaleanruskeaksi. Kaada sokeri manteleiden päälle. Anna jäähtyä ja rouhi levy. Koristele mousseannokset krokantilla.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit